Es presenta en públic el projecte ‘Mataró, ciutat de valors’

 joanpera

Mataró celebra aquest divendres dia 24 a les 7 de la tarda un acte obert a tothom per presentar a la ciutadania el projecte ‘Mataró, ciutat de valors‘,  una iniciativa pionera a Catalunya. Mataronins coneguts per tothom com els actors Joan Pera, el cantant Peret, les medallistes Marta Bach i Gàlia Dvorak, la televisiva àvia Remei,  l’expresident d’Unió de Pagesos, Pep Riera i el bisbe emèrit d’Ayaviri, Joan Godayol, explicaran la importància d’un projecte d’aquestes característiques per la ciutat.

També participaran a aquest acte diverses entitats de la ciutat, com l’Aula de Teatre, el Jove Ballet de Catalunya, la Sala Cabanyes, Gospelsons i l’Escola Municipal de Música, entre altres.  L’entrada és gratuïta i lliure a tots els mataronins, però l’aforament del Monumental és limitat, per això es demana acudir al teatre amb temps per poder recollir les entrades corresponents.

Aquest projecte, “Mataró, ciutat de valors”, impulsat conjuntament per l’Ajuntament de Mataró i l’Associació Cultural Valors, amb el suport de la Diputació de Barcelona, es defineix com una iniciativa de ciutat perquè el seu principal objectiu és que les entitats de Mataró comparteixin enguany un objectiu comú: la reflexió i el treball a l’entorn dels valors. De fet, durant aquest gener Mataró ja es mou entorn el valor del compromís – primer valor del projecte-, i properament es treballarà l’alteritat, l’esforç, la justícia, la sostenibilitat, el civisme, la cooperació, l’acollida, la identitat, l’experiència, la iniciativa i, a final d’any, la il·lusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *