Es constitueix el nou consell assessor de Valors

La voluntat de la revista Valors és analitzar l’actualitat des del prisme dels valors. Ni explicar les coses concretes què passen al món, ni interpretar per què passen, sinó intentar analitzar des de la reflexió i sense presses els canvis de fons que tenen lloc a la nostra societat. I volem que aquesta feina de reflexió sigui acurada i que arribi al lector amb excel·lència.

Per això, amb la voluntat de millorar cada cop més els materials que produïm, tant la revista Valors com el programa de ràdio Valors a l’alça que produïm a Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació Local, aquest mes hem constituït un consell assessor, configurat per persones de primer nivell en l’àmbit de l’ètica i la reflexió a casa nostra.

En formen part el catedràtic d’Ètica de la URLL, Francesc Torralba; la professora d’Ètica de la Universitat de Barcelona, Begoña Román; el director de l’Observatori de Valors, Àngel Castiñeira; i la Investigadora de Filosofia Contemporània i Professora en el Màster de Pensament Contemporani i Tradició Clàssica de la UB, Alicia García Ruiz.

També participen d’aquest consell Francesc Amat, investigador a l’IEPG-UPF i doctor en Ciència Política per la Universitat d’Oxford; Joan Safont, advocat i periodista; i Jordi Cussó, economista, sacerdot i vicepresident de l’Associació Cultural Valors, tots tres col·laboradors habituals de la publicació.

L’objectiu d’aquest grup de treball, que ja s’ha trobat en una primera sessió, serà esdevenir un sismògraf cultural que ajudi a detectar les tendències emergents de la nostra societat i que sàpiga anticipar-se en l’anàlisi d’aquelles coses que potser encara no són realitat però que ja van configurant-la. És a dir, posar sobre la taula temes que poden ser motiu de reflexió i anàlisi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *