Es busquen voluntaris per acollir joves immigrants extutelats

L’Associació Punt de Referència ha obert una nova convocatòria per a les persones que vulguin fer de voluntàries al programa Acull, un projecte d’acollida per a jovent extutelat o en situació de vulnerabilitat social d’origen migrant i sense referents familiars. El programa proposa una estada de nou mesos dels joves de 18 a 21 anys en un entorn familiar amb el suport i acompanyament tècnic.

L’objectiu es oferir l’entorn, el vincle afectiu i el context idoni per tal que els joves puguin fer un salt qualitatiu en el procés d’emancipació.

La persona o les famílies acollidores dels joves reben també l’acompanyament i suport un professional de l’entitat, que té cura i supervisa la relació entre la persona jove i les persones voluntàries. El projecte Acull arriba aquest any a la seva 15 edició, després que l’any passat tanqués amb èxit un total de cinc relacions d’acolliment

Ara, l’entitat aprofita la proximitat de l’estiu per tancar els projectes en curs i preparar els que es posaran en marxa al mes de setembre. Durant juny i juliol intensifiquen les sessions informatives enfocades als possibles voluntaris. En aquest sentit, el proper dimecres 12 de juny a les 18h hi haurà una sessió informativa específica sobre el projecte Acull.- red.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *