Els restauradors denuncien falta de diàleg amb el Govern

Vivim un temps on la majoria de grups socials es queixen de manca de diàleg. Malgrat que tothom ho reivindica, seguim necessitant grups que generin plataformes de diàleg. És per això que cal tenir cura d’aquesta pedra preciosa, que no la trenquem ni l’entelem, que no la convertim en una pedra per llençar amb l’arma de l’odi.

El diàleg és fruit de la intel·ligència i saber dialogar, malgrat les discrepàncies, és el contrari d’encastellar-se i encallar-se sense remei.

La nostra societat tecnològica necessita més que mai homes i dones capaços de dialogar i, sobretot, grups que generin plataformes de diàleg. Tot i que el diàleg és tan bàsic i fonamental per a la persona, sembla que encara no hem estat capaços d’assolir-lo en plenitud.

Manca diàleg entre pares i fills, entre veïns, entre empresaris i obrers, entre partits, institucions, religions, països, etc. Més que mai cal insistir en la necessitat del diàleg per assolir una bona convivència, per a crear una veritable cultura, una democràcia qualitativa.

Aquesta és una de les notícies que Jordi Cussó, economista i sacerdot, comenta aquest mes a la secció “Actualitat comentada” de revista Valors. Secció il·lustrada per Visual Omelette.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *