Els mots tornen a envair Barcelona de mil i un relats

muntdemots

Un any més, i al llarg de tota una setmana, els contes i les històries envaeixen Barcelona. Rondallaires contemporanis, arribats de diversos continents, volen fins a la ciutats per explicar-nos mil i una aventures. A diversos racons de la capital catalana aquests dies els mots agafen aquella sonoritat que només tenen quan formen part d’una narració.

El 17 d’octubre s’inaugura a Barcelona el 7è Festival de la Narració Oral Munt de Mots, organitzat per l’Associació Munt de Paraules, una trobada internacional on la principal protagonista és la paraula dita. Un festival que durant cinc dins i a diversos espais de la ciutat permet sentir centenars de contes, però també tallers i conferències relacionats amb aquesta tradició.

Munt de Mots és l’únic festival de narració oral de Barcelona, un dels cinc majors d’Espanya, i actualment, un dels més grans festivals d’aquest art a Hispanoamèrica. Aquesta edició compta amb prop de 60 activitats realitzades per més de 39 narradors/es catalans i arribats de diversos països (França, Irlanda, Uruguai, Veneçuela, Mèxic, Cuba Colòmbia…) i en més de 42 espais de la ciutat de Barcelona i altres ciutats com Cardedeu, Granollers i Gavà.

L’acte d’inaugural d’aquesta setena edició tindrà lloc el 17 d’octubre a les 8 del vespre al Centre Artesà Tradicionàrius i comptarà amb les actuacions de Coralia Rodríguez (Cuba), Irma Helou (França), Soledad Felloza (Uruguai), Linsabel Noguera (Veneçuela) i el cantautor peruà Gaddafi Nuñez que cantarà les cançons del seu nou cd “Galeano Encendido”. Aquest serà el tret de sortida d’una setmana en què la imaginació, la creació i la paraula tenen cita a Barcelona. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *