Els límits de la bioètica, amb Margarida Boladeras

Aquesta setmana al programa Valors a l’alça, una producció de la revista Valors a Mataró Ràdio per La Xarxa de Comunicació Local, parlem de bioètica, un concepte que ha entrat en força a les universitats i que la crisi econòmica, reduint la dignitat dels pacients, també ha posat en solfa. La nostra convidada és la principal experta a Catalunya en aquesta tema, la catedràtica en Filosofia Moral i Política de la Universitat de Barcelona i vicedegana de la Facultat de Filosofia, Margarita Boladeras, que acaba de publica el llibre Bioètica: justícia i vulnerabilitat amb l’editorial d’ètica Proteus.

A la secció Gent amb valors ens introduirem en els assajos de la companyia Frec a Frec i parlarem amb la Carme Vilar, una de les seves components. Aquest grup teatral treballa els valors amb els nens a través de l’escenificació de diferents escenes quotidianes.

Finalment us presentarem ‘Ergosum: experiències per compartir’, una caixa regal de la cooperativa Consum d’Encís que està carregada amb 25 experiències d’oci familiar amb valors proposades per diferents entitats. Un bon obsequi  per les properes festes. I no marxarem sense un nou relat amb sentit moral de la gent de Vivim del Cuentu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *