Els cuiners de Cadaqués xerren les seves receptes per ajudar els més necessitats

Molts cuiners guarden les seves receptes com si fossin grans secrets, però aquest no és el cas dels xefs de Cadaqués, que per una finalitat solidària han decidit explicar les seves creacions més espectaculars. Trenta-un professionals de la gastronomia han participat en la publicació del llibre La cuina a Cadaqués els beneficis del qual són per Càritas d’aquesta localitat.

En aquest volum, que compta amb un pròleg del xef Joan Roca, hi trobareu receptes molt diverses, que inclouen plats, postres i còctels. La publicació té una acurada edició i incorpora fotografies, a càrrec d’Andrea Resmini, tant de cada recepta, com dels seus autors i de l’entorn privilegiat de la vila i del Cap de Creus.

Encara que no siguis un mestre de la cuina, aquest llibre et pot oferir moltes idees per defensar-te en els fogons. Entre els plats, hi podem trobar propostes tradicionals de la zona, com la coca de sardines o les burilles, però també d’altres de molt més sofisticades, ja per als més atrevits o experts en l’art culinari,com un flam d’albergínia amb comí o un caneló d’ànec amb crema de foie i parmesà.

Aquest receptari solidari busca complir amb té tres objectius: compartir el llegat culinari de la vila,  donar visibilitat a Càritas i a l’acció social que desenvolupa tant a Cadaqués com arreu del territori i obtenir recursos per continuar treballant per la dignitat de les persones.  Si esteu interessats el podeu adquirir a través d’Internet fent una  aportació de 15€, especificant el concepte “Llibre de cuina” on posa “Indicar Càritas” i el vostre nom i adreça. El llibre el rebreu a l’adreça especificada en un parell de dies. – M. COLL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *