Els Boy Scouts d’Amèrica s’obren als homosexuals

Després de l’aprovació del matrimoni entre persones del mateix sexe, nova victòria històrica per la comunitat homosexual nord-americana i per la igualtat. Els Boy Scouts d’Amèrica, associació amb més de 105 anys d’història i de forta arrel conservadora – es calcula que el 70% d’aquests grups són d’origen religiós- ha decidit aixecar aquest dilluns la prohibició vigent dels seus orígens que els adults obertament homosexuals formin part d’aquest moviment. En 2013, ja es va derogar la norma per als gais menors d’edat.

L’organització, amb base a Texas, considerarà aquesta resolució, que ja va ser aprovada per unanimitat el passat 13 de juliol en una reunió del comitè executiu i com a conseqüència dels “canvis en la llei respecte als drets dels gais” que darrerament ja s’han aprovat. De fet, ja al maig, el president dels Escoltes, l’antic secretari de Defensa nord-americà Robert Gates, va expressar públicament la seva opinió que aquesta norma no tenia sentit i que calia canviar-la.

Els Boy Scouts d’Amèrica compten amb 2,5 milions de joves a les seves files i 960.000 voluntaris adults, segons dades de la seva web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *