El ‘Valors’ d’octubre sobre els castells es presenta a Terrassa

Dins la voluntat de l’Associació Cultural Valors de donar a conèixer la revista Valors per a tot Catalunya, aquest dilluns dia 5 de novembre es presenta el número d’octubre, dedicat als valors socials del món casteller, a la seu dels Minyons de Terrassa, la colla castellera més coneguda de l’antiga Egara.

L’acte comptarà amb la presència de Josep Bargalló, un dels experts que intervenen en el número i actual responsable de la Biennal de Castells; Sergi Valdé, president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i el codirector de la revista Joan Salicrú.  La convocatòria la fa Minyons de Terrassa, la Coordinadora de Colles Castelleres i la pròpia revista. Serà aquest dilluns dia 5 al local dels Minyons de Terrassa, al carrer Teatre de la ciutat, a 2/4 de 8 del vespre.

L’anterior número de la revista, del mes de setembre i dedicat al valor de la memòria, es va presentar a Òmnium Cultural de Mataró amb una conferència del periodista Francesc-Marc Álvaro, autor de Entre la mentida i l’oblit, volum del qual es parlava a l’edició d’aquell mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *