El valor de menjar en família


“Familily Meals- Menjar en Família” és una exposició que busca sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica de la fam del món, però en positiu. S’allunya d’imatges de persones famolenques i aposta per recordar-nos els valors que es generen quan diverses persones es troben per menjar al voltant d’una tarda.

La mostra, que es pot veure fins el 8 de juny al Pavelló de Sant Rafael de l’Hospital de Sant Pau, està formada per instantànies del fotògraf Chris Terry realitzades a cinc països – Txad, Equador, Jordània, Myanmar i Níger- però amb un nexe comú, en totes elles es recullen escenes quotidianes de persones que mengen en família.

Es tracta de famílies que reben l’assistència del Programa Mundial d’Aliments de les Nacions Unides (PMA) gràcies al finançament del Departament d’Ajuda Humanitària i Protecció Civil de la Comissió Europea (ECHO). Aquesta exposició, organitzada per la Comissió Europea en col·laboració amb el Programa Mundial d’Aliments de Nacions Unides, s’emmarca en l’any Europeu del Desenvolupament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *