El projecte “Feina amb Cor” de Càritas insereix al mercat laboral 2.000 persones

Ja són 2.000 les persones que han trobat feina gràcies al projecte de Càritas Diocesana de Barcelona “Feina amb Cor”. Aquest projecte, situat al barri de la Barceloneta, va iniciar-se al desembre de 2013, i des d’aleshores ha treballat incansablement per donar suport els seus participants en la recerca de feina.

Aquesta quantitat de persones inserides al mercat laboral posa sobre la taula l’alt grau d’efectivitat d’aquest programa. I és que el 71 per cent de les persones han trobat feina després de tres mesos des de la finalització del programa.

“Feina amb Cor” acompanya de manera intensiva i personalitzada a persones que fa temps que no tenen feina, que tenen càrregues familiars i que han extingit la prestació d’atur o estan a punt de fer-ho. En paral·lel, des de Càritas es dóna suport en tot allò que la persona necessita per a què pugui centrar-se en aquest objectiu.

La filosofia del projecte rau en una premissa: el suport en la cerca de feina sense cor, no funciona; i el cor sense un acompanyament professional, tampoc. I aquesta filosofia es materialitza amb petits gestos com pagar un tint perquè la persona doni la millor imatge possible en una entrevista de feina o bé proporcionar unes sabates adequades per a un lloc de treball. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *