El Món Rural, eix d’un nou debat a ‘Valors a l’Alça’

Aquesta setmana al programa Valors a l’alça, una producció de Valors des de Mataró Ràdio per a La Xarxa, debat sobre els valors del Món Rural, un espai sempre relacionat amb conceptes com: la col·lectivitat, el silenci, la solidaritat, l’esforç, el treball, la família… valors treballats en el monogràfic del mes de novembre de la pròpia revista Valors.

A la tertúlia hi participen Lluís Parès, portaveu de la Unió de Pagesos del Baix Llobregat  i un dels líders històrics en la defensa d’aquest territori; Francesc Borronat, president de la JARC (Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya) i  Jordi Llavina, escriptor i membre del Museu de la Vida Rural.

A la secció Gent amb valors conversem amb en Josep Nadal, portaveu del Consell de Ciutat de Cornellà, localitat que ha iniciat un treball entorn dels valors. I, finalment, avui us proposem anar a veure l’obra teatral Barcelona, que durant tot aquest mes es pot veure al teatre Goya. Una història d’amistat en una ciutat bombardejada. Ho comentem amb seu autor i director, Pere Riera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *