El min Carlos Martínez presenta l’espectacle solidari ‘Human Rights’

Carlos Martínez, mim.
Carlos Martínez, mim.

Estem en un moment en què en diverses parts del món, des de les fronteres d’Hongria, fins als carrers de Barcelona, entre molts altres indrets, cal reivindicar sense contemplacions un únic valor que n’engloba desenes: la dignitat humana.

Amb aquesta finalitat i amb la voluntat de fer una crida a la societat a no quedar-se impassible davant de certes realitats, com els èxodes migratoris, la pobresa o l’exclusió social, dues entitats que treballen al Raval de Barcelona, com El Lloc de la Dona i la Fundació Arrels, s’han unit per presentar un espectacle a favor dels drets humans.

El protagonista d’aquest espectacle, que sense floritures porta el títol de Human Rights, és el mim internacional Carlos Martínez, un artista de gran compromís social.

Des de la poesia del gest i del silenci, Martínez pretén que l’espectador rigui i somrigui, malgrat la profunditat i la serietat de la temàtica, però que també plori, s’emocioni, es commogui i, especialment, reflexioni sobre la dimensió sagrada de l’ésser humà, la seva dignitat i els seus drets.

Aquest espectacle tindrà lloc al Centre Cultural Albareda (C/Albareda 22) el proper dilluns 5 d’octubre a 2/4 de 8 del vespres i l’entrada serà gratuïta, amb aportació voluntària. Això sí, és imprescindible inscripció prèvia per qüestions d’aforament, es pot fer trucant al telèfon934412809 o enviant un correu a info@llocdeladona.org.

Els fons que es recullin es destinaran íntegrament als projectes que El Lloc de la Dona i Arrels Fundació tenen per atendre les dones que viuen en contextos de prostitució i les persones que viuen en situació de sense sostre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *