El jutge Santiago Vidal parla dels “set pecats capitals de la justícia”


Durant el mes d’abril la capital del Maresme, en el marc del projecte ‘Mataró, ciutat de valors’, que impulsa durant aquest any l’Associació Cultural Valors, editora d’aquesta revista, i l’Ajuntament de Mataró, reflexionarà entorn del valor de la justícia.

En aquest context, la revista Valors, en el marc del cicle Valors i Compromís amb el qual festeja els seus deu anys, ha decidit convidar Santiago Vidal, un dels jutges que en aquests moments més connecta amb el batec social del país i que malgrat formar-ne part, no té por en posar de relleu les mancances del sistema judicial actual. A més, el magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona i professor de dret penal i criminologia a la UAB, acaba de publicar el llibre Els sets pecats capitals de la justícia (Ara Llibres).

En aquesta obra Vidal explica amb dots comunicatius i amb casos reals, amb noms i cognoms i amb atreviment perquè creu que la justícia ha pecat. La conferència de Vidal tindrà lloc el proper dijous 10 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a la sala de conferències de la Fundació Iluro ( C/ Santa Teresa, número 61) de Mataró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *