El Congrés del Tercer Sector Social busca experiències innovadores

Crida a la participació de les entitats al  VI Congrés del Tercer Sector Social que organitza la Taula d’entitats del Tercer Sector Social. L’organització del congrés busca les 84 iniciatives més innovadores del Tercer Sector per participar al Social Speakers’ Corner, un espai on es  visibilitza la tasca de les entitats socials per aconseguir una societat més justa i on compartir els projectes més innovadors en intervenció social o en gestió. Les presentacions no han de durar més de cinc minuts. Les entitats que hi vulguin participar han d’omplir el formulari de participació. Hi ha temps per presentar-s’hi fins el 9 de juny.

El VI Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà entre el 20 i el 22 de novembre d’aquest any a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat. Aquest any, el lema serà ‘Desigualtats socials, solucions locals’. A més de la presentació d’iniciatives, hi tindrà lloc una conferència inaugural, dos grans col·loquis i sis debats.

Com a novetat, el VI Congrés acollirà un espai tecnològic on s’hi presentaran les apps socials adreçades al Tercer Sector i diferents experiències d’innovació tecnològica per a les entitats socials.

El VI Congrés té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d’enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables. La cinquena edició del congrés suposarà un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent.

La inauguració del VI Congrés tindrà lloc a l’auditori del Museu del Disseny de Barcelona el dimarts 20 de novembre a la tarda. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *