El binomi llibertat-seguretat, a ‘Valors a l’Alça’

Des de fa alguns anys moltes democràcies es debaten entre dos pols: la llibertat i la seguretat. Cal tenir present, però, que la seguretat té un preu i en nom d’ella es poden arribar a crear petits estats d’excepció. Aquesta és la tesi que defensa la investigadora en Filosofia Contemporània de la Universitat de Barcelona i doctora en ciències polítiques, Alicia Garcia Ruiz, en el llibre La gobernanza del miedo (Ed.Proteus). Aquesta setmana n’hem parlat amb ella a Valors a l’alça.

A la secció Gent amb valors conversem amb Anna Ramis, la directora-titular d’una Unitat d’escolarització Compartida de Barcelona coordinada per ACIS, una associació amb més de cinquanta anys d’història.

I com a proposta de la setmana, abans del conte de la Gent de Vivim del Cuentu, la Marta Dalmau, del col·lectiu Taller d’Idees, ens presenta la 7ena Mostra d’Art Social que durant tota aquesta setmana té lloc a Mataró. Un ampli programa d’activitats, creats per diverses entitats, que tenen com a única finalitat demostrar el poder de l’art com a transformador social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *