El Banc d’Aliments busca 27.000 voluntaris pel Gran Recapte

A les portes de les festes nadalenques torna un dels actes solidaris més importants a nivell de país: el Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn –actualment es calcula que un 20% de la població catalana es troba en situació de pobresa- rebin ajuda alimentària.

El Gran Recapte d’Aliments del 2018 va aconseguir 4.310.000 quilos d’aliments gràcies als 2.926 punts de recollida repartits arreu del territori i de l’ajuda de més de 28.313 persones voluntàries. Aquest any, l’organització espera com a mínim repetir les mateixes xifres que l’any passat i per això ja ha fet una crida al voluntariat de cara els dies 22 i 23 de novembre, quan tindrà lloc la recollida d’aliments.

Per aconseguir cobrir el màxim de supermercats i grans superfícies comercials del país, el Banc dels Aliments té com a meta aconseguir un mínim de 27.000 voluntaris. Les persones interessades poden registrar-se a: https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat. On podran escollir si volen actuar de voluntària/a o de coordinador/a – la seva funció és dirigir els equips de voluntaris- i a quina zona (localitat i supermercat), dia i hora poden donar un cop de mà a l’entitat. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *