El 8 de maig, converteix-te en un Superheroi

El proper diumenge de 8 de maig Barcelona acollirà la Superheroi(ne)s BCN Day 2016, una gimcana no competitiva, que combina la festa, l’espectacle i la superació de proves físiques, per donar suport a cinc causes solidàries.

Participant a aquesta festa donaràs suport a les iniciatives que lideren cinc entitats que treballen amb persones en risc d’exclusió: Iniciatives Solitària, Àmbit Prevenció, AFEV Barcelona, Invia i AcidH (Associació Catalana d’integració i desenvolupament Humà ).

El lema d’aquesta festa és “Posa’t la capa”, element característic de tot heroi. “Els superherois són les persones que cada dia a dia lluiten contra les desigualtats”, explica Laia Bernús, organitzadora de la trobada.

Des de l’organització s’anima a famílies i amics que participin d’aquesta festa que s’animin a disfressar-se de superherois, però sinó allà es repartiran capes perquè tothom tingui súper poders.

La gimcana, que començarà a les 10 a les Fonts de Montjuïc, es basa en la superació de proves que requereixen habilitat, equilibri, força i col·laboració. Tothom hi pot participar. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web www.superheroisbcn.cat. Ara per ara, Toni Albà, Manel Piñero i d’altres personalitats del teatre i la televisió ja s’han sumat a la iniciativa.- REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *