Valors es presenta a la biblioteca Carles Rahola de Girona el proper 7 d’octubre

Les presentacions de Valors pel territori català en motiu del canvi de disseny i dels 15 anys d’història de la publicació es reprenen aquesta tardor amb la ciutat de Girona com a nova parada. Obriu l’agenda, perquè el dia escollit és el dilluns 7 d’octubre, a dos quarts de 7 de la tarda, a biblioteca Carles Rahola (carrer Emili Grahit, 4C).

En aquesta ocasió comptarem amb la col·laboració de Begoña Roman, professora d’ètica de la Universitat de Barcelona, presidenta del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya i membre del Consell Assessor de la revista, qui impartirà la conferència “Intel·ligència Artificial: necessitat de marc ètic i polític: qui ho farà?”, un dels punts de debat entorn de la IA que es tracta al número de setembre de la publicació.

Posteriorment, els directors de la revista, Joan Salicrú i Maria Coll, explicaran l’origen i objectiu d’aquest projecte editorial. Aquesta presentació, la cinquena des del redisseny de la revista (gener del 2019) ꟷanteriorment s’ha presentat a Mataró, Granollers, Arenys de Mar i Malgrat de Marꟷ s’ha organitzat conjuntament amb l’associació Filosofia Ara i gràcies al suport de Biblioteques de Girona. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *