Eduard Segarra: “Si l’ONU no existís, potser no ho podríem explicar”

Eduard Sagarra: “Si l’ONU no existís, potser no ho podríem explicar”. Així de gràfic i eloqüent es va mostrar aquest dilluns Eduard Segarra, president de l’Associació de les Nacions Unides a Espanya, a la primera edició de desembre de Valors a l’Alça, l’espai que Valors produeix a Mataró Ràdio per a La Xarxa.

Segarra, també professor de Dret Internacional de la Universitat de Barcelona i expert en estrangeria, immigració i societats interculturals, va fer referència a la problemàtica de la immigració: “Un immigrant que ve amb barca l’únic que no vol és perdre la vida perquè és l’únic que té”. També va fer una crida a fer “menys normes i explicar més què són els valors” i a la il·lustió: “Perquè els valors s’entenguin, es visquin i es comparteixin cal il·lusió, individual i col·lectiva”.

En aquest Valors a l’Alça també us presentem la iniciativa nadalenca Assessors d’Il·lusions, organitzada per la Fundació Maresme, dedicada a la integració de nois amb discapacitats psíquiques, i l’Ajuntament de Mataró. Un projecte que té com a voluntat recuperar la màgia i la il·lusió del Nadal.

Finalment, a la secció Gent amb valors i en motiu del Dia Mundial de la Sida, celebrat aquest diumenge, coneixem Robert Arias, voluntari de l’Associació Stop Sida i educador de carrer sobre aquest tema. I acabem, com sempre, amb un nou relat de la gent de Vivim del Cuentu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *