Debatem com construir ciutats més humanes amb Joan Manuel del Pozo

El futur del planeta es decideix a les ciutats, on a les properes dècades hi viurà la majoria de la població del món. Per aquest motiu, aquest febrer a la revista Valors ens preguntem: com construir ciutats més humanes? Un debat, que per la seva gran importància, volem que transcendeixi les pàgines de la publicació.

Així, doncs, sota aquest mateix títol, la revista ha organitzat el proper dilluns 24 de febrer un acte amb la presència de Joan Manuel del Pozo, filòsof, professor emèrit de la Universitat de Girona i exconseller de la Generalitat de Catalunya, que acaba de publicar el llibre Ciutats de valors, ciutats valuoses. Un assaig d’ètica urbana, editat per la Fundació Carulla i l’Observatori de Valors.

En aquesta obra, el filòsof mostra que existeix quelcom intangible, però més real i efectiu per a la vida humana que molts elements materials o tangibles, un món de valors que troba la seva aclimatació plena en l’espai col·lectiu conegut avui amb el nom de ciutat. I aposta perquè les ciutats promoguin els valors que les justifiquen com a tals.

A l’acte, que tindrà lloc, a la sala d’Actes de la Fundació Iluro, també es presentarà el número de la revista, en el qual hi han participat el geògraf Oriol Nel·lo, l’arquitecta Adriana Ciocoletto, l’arquitecta Ana Falú i l’exsecretari d’Estat de la Societat de la Informació i Agenda Digital d’Espanya, José María Lassalle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *