Debat: La tecnologia ens farà una nova espècie? (28 de maig)

Valors i Fragmenta Editorial presenten el proper dijous 28 de maig a les 19h de la tarda a la Fundació Iluro de Mataró (C/ Santa Teresa, 61) un debat sobre l’enunciat La tecnologia ens farà una nova espècie?.

És evident que la tecnologia i els avenços científics cada vegada tenen més impacte en l’home, però realment estem disposats a acceptar una espècie humana millorada tecnològicament a partir de la transformació de les nostres condicions naturals ? Quin paper ha de jugar la consciència, l’ètica i la democràcia en el control dels abusos que es poden produir en aquest procés?

Aquest debat es realitza amb motiu de la presentació a Mataró del llibre ¿Humanos o posthumanos? (Ed. Fragmenta) coordinat per Albert Cortina i Miquel-Àngel Serra i del número 126 de la revista Valors dedicat al transhumanisme, moviment cultural i intel·lectual que defensa la transformació de la condició humana mitjançant la tecnologia.

Formaran part de la taula de debat els dos coordinadors de l’obra i el mataroní Josep Montasell, enginyer tècnic agrícola i un dels 126 autors del llibre. El debat serà dirigit per Núria Radó, doctora en biomedicina i coordinadora de la secció ‘L’altra cara de la ciència’ de la revista Valors.

Notícia relacionada: Valors dedica un monogràfic al transhumanisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *