La diversitat i el diàleg centren el festival de curts ‘La mida no importa’

Els propers 25, 26 i 27 de gener es presentarà la 6a edició del Festival de Curts ‘La mida no importa’, que organitza el Casal de Barri Folch i Torres i SLOWCUrT, amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval, MACBAl’Ateneu del Raval, el suport de Raval Cultural i de diverses entitats i col·lectius del barri.

El festival cinematogràfic presenta, a través de diferents gèneres i codis expressius, relats sobre vivències personals i quotidianes que posen de manifest la diversitat de les relacions humanes, el valor del diàleg i la interacció cultural.

En aquesta edició s’han presentat a concurs més de 350 curtmetratges, dels quals 47, de realitzadors i realitzadores de 19 països diferents, han estat pre-seleccionats.  Els curtmetratges es projectaran a dos espais: l’Ateneu del Raval el 25/01 a partir de les 19h i l’Auditori Meier del MACBA, els dies 26 i 27/01 en dues sessions (a les 17,30 i a les 19h)

Estrena d’Oh My Goig

De la programació, destaca dins la secció socieducativa del festival l’estrena exclusiva de la segona temporada d’Oh My Goig, sèrie juvenil de format educatiu transmèdia pensada per informar, sensibilitzar i empoderar adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat. Una proposta de la productora Camille Zonca per a betevé, amb direcció de continguts a càrrec del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS). En concret, es projectarà en primícia el 8è capítol de la segona temporada, titulat “Transitar”, on els joves protagonistes reflexionen sobre el fet trans i la relació que tenim amb el gènere. – J.V.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *