Cursa solidària per la discapacitat

El corredor d’ultra fons Oriol Antolí correrà 990 quilòmetres de forma solidària i a favor de l’ONG Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca).

Antolí serà un dels 12 participants en la cursa Monarch’s Way a Worcester (Anglaterra), a la que participarà amb l’objectiu solidari de donar a Prodis tants diners com kilòmetres té la prova. Prodis és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral.

La Monarch’s Way, quecomença el proper 19 de maig, és una cursa de 990km i 10.000m de desnivell positiu. Aquesta prova, mai ha estat finalitzada per ningú. Antolí s’ha proposat finalitzar-la alhora que durà a terme una iniciativa solidària per Prodis en forma de cursa virtual entre ambdós.

Aquesta idea sorgeix per l’activa participació com a voluntari d’Antolí a la fundació terrassenca i de la seva passió, les curses d’ultra fons. Aquesta vegada l’atleta no només competirà amb els 11 corredors sinó que també competirà virtualment amb Prodis. Cada kilòmetre comprat per Prodis, serà un kilòmetre que avançarà la fundació en el camí.

La campanya es va obrir el 24 d’abril a les 20h a través de la plataforma migranodearena.org, i per ara, la fundació ja ha avançat a l’Oriol la xifra de 220 kilòmetres. Durant la cursa, s’anirà actualitzant diàriament els recorreguts de Prodis i l’Oriol sobre el mapa, per tal de seguir en directe les competicions.

El repte està disponible a https://www.migranodearena.org/reto/18490/repte-1000-km-per-prodis. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *