Cuidar la pròpia imatge per trobar feina


Un 82% de les dones que han passat per la Fundació Quiero Trabajo han aconseguit trobar feina. Aquesta entitat va néixer fa dos anys a Barcelona amb la voluntat d’empoderar les dones i ajudar-les a trobar feina a través de l’assessorament sobre la imatge personal. Les seves impulsores son Patricia Estany i Rosario Cabané, que es van inspirar en el model d’Smart Works creat al Regne Unit fa 9 anys, i ja pensen en obrir una delegació a Madrid.

La majoria de les dones que passen per la Fundació arriben d’entitats socials, tant públiques com privades dedicades. La Fundació QT ajuda a aquestes dones amb risc d’exclusió social a preparar-se per afrontar en condicions el tràmit de l’entrevista de treball.

L’entitat compta amb un centenar de voluntaris experts psicologia, coaching, recursos humans o direcció d’empresa. La seva labor consisteix en ajudar les dones a preparar les entrevistes de treball, treballant aspectes que millorin la seva autoestima, des de la roba que portaran fins a detectar les seves fortaleses.

A banda de treballar les aptituds, la Fundació es fixa molt en la imatge de les dones i fins i tot els cedeix la roba adequada per posar-se el dia de l’entrevista laboral. I és que en una entrevista de feina, tan important són les capacitats del candidat o candidata com la primera impressió que causa.

Des del seus inicis fa dos anys han passat per la Fundació un total de 447 dones, i un 82% d’aquestes han aconseguit el lloc de feina després de superar l’entrevista. Es tracta d’un percentatge força més alt que el 60% d’èxits que ha registrat Smart Works. – J. VIVES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *