Continuen les presentacions de la #novarevistaValors: Granollers, Malgrat i Arenys

Joan Catà, Àngel Puyol i Vern Bueno durant l’acte de presentació de la “nova revista Valors” a Mataró, el passat 31 de gener. Foto: Valors

Continua el cicle de presentacions de la nova revista Valors, que en motiu del quinzè aniversari de la publicació des d’aquest gener ha patit una renovació tant en imatge com en continguts. Després de Mataró, ara arriba el torn de Granollers, Malgrat de Mar i Arenys de Mar.

La presentació a Granollers tindrà lloc aquest divendres a les 6 de la tarda en el marc de l’Espai Tranquil de la botiga Barbany (C/ Anselm Clavé). Sota el títol “De què parlem quan parlem de valors?” intervindran Marta Camps, psicòloga i col·laboradora habitual de la revista; i Maria Coll i Joan Salicrú, codirectors de la publicació.

La presentació a Malgrat de Mar, en canvi, porta per títol “Els desafiaments de l’ètica al segle XXI” i anirà a càrrec d’Antonio Fornés, filòsof, escriptor de llibres com Creo. Aunque sea absurdo, o quizá por eso (Ed.Diëresis),  Reiníciate (Editorial Diéresis) o Viaje a la sabiduría (Ed.Diëresis) i articulista de la revista Valors.

En aquest acte, que se celebrarà el dilluns 29 d’abril a les 20h a la biblioteca La Cooperativa (Carrer Desclapers, 14) també hi participaran els dos directors de Valors.

Finalment, la tercera presentació serà el divendres 7 de juny a Arenys de Mar, en un espai encara per confirmar. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *