Concert Solidari amb motiu dels 70 anys de la Fundació Hospital Sant Pere Claver

La Fundació Sanitària Sant Pere Claver, la més veterana de les institucions que constitueixen el Grup Sant Pere Claver, compleix enguany 70 anys i ho celebrarà aquest dimarts 8 de maig amb un Concert Solidari #70anysjunts per recaptar fons a favor de Consulta Jove, un servei gratuït de Salut Mental adreçat a adolescents en situació vulnerable que gestiona la Fundació Hospital Sant Pere Claver. El concert comptarà amb la presència de tres referents del panorama musical català: la Soul Machine (grup de soul i rhythm & blues), Cesk Freixas (‘fuster’ de cançons) i Damià Olivella (cantautor de soul i blues) que reuniran el seu talent en aquest acte que commemora també el 70è aniversari de la institució.

Aquest projecte respon a la sensibilitat i el treball de molts  professionals que, al tractar als adolescents, observen com aquesta etapa de la vida és plena de dificultats i, alhora, de potencialitats. El jovent viu aquest moment de vulnerabilitat, d’incertesa davant del futur, sovint, molt sol i sense suficient recolzament. A més, quan necessiten atenció en salut mental, arriben poc i tard al sistema sanitari.

El servei neix al 2015 de la mà de tres experts en salut mental de l’Hospital de Dia per a Adolescents de Fundació Hospital Sant Pere Claver i ja ha atès a més de 100 usuaris/es. Necessitem recursos per a poder atendre a més adolescents en situació vulnerable.

El concert tindrà lloc el dia 8 de maig a la Sala Barts a les 20.30h. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *