Concert solidari amb el Casal d’Infants del Raval

Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà, Elefantes i Joana Serrat participaran aquest proper dimecres, 30 de gener, en el concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves”. Es tracta de la segona edició d’un concert que se celebra per recaptar fons pel Casal d’Infants del Raval. En concret, es destinaran a l’acompanyament de més de 1.700 joves en situació de vulnerabilitat que participen en el Casal dels Infants a través de serveis de lleure i participació comunitària així com de formació i inserció sociolaboral.

Aquests nois i noies seran els altres grans protagonistes del concert: comptaran amb la complicitat dels artistes per donar-se a conèixer i reivindicar que qualsevol jove, sigui quina sigui la seva situació, ha de poder accedir a oportunitats per construir la seva vida.

L’any passat, en la primera edició del concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves”, Estopa, Els Amics de les Arts, Judit Neddermann, Ramon Mirabet i Blaumut van omplir la sala Barts.

La segona edició d’aquest concert tindrà lloc el 30 de gener a les 20 h a Razzmatazz. Les entrades s’han posat a la venda aquest dimarts a www.theproject.es. “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves” és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació DammCanet RockThe ProjectRazzmatazz i OneBox.

El Casal dels Infants del Raval va néixer el 1983 gràcies a l’impuls dels veïns i com a resposta a la greu situació d’exclusió social que patien nois i noies del barri. Des de llavors, l’entitat ha seguit fent costat a infants i joves en situació de vulnerabilitat, apostant per l’educació com a eina de transformació social.

Actualment el Casal dels Infants acompanya més de 7.000 infants, joves i les seves famílies a Barcelona (als barris del Raval i el Besòs-Maresme), Santa Adrià de Besòs (el Besòs i la Mina), Badalona (Sant Roc i Llefià), Santa Coloma de Gramenet (el Raval, Santa Rosa i Fondo) i el municipi de Salt (Girona). L’associació també treballa al Marroc, coordinant una xarxa de 16 entitats locals de Tànger i Casablanca que actuen per revertir l’exclusió social d’infants, joves i dones. – Red.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *