Concert solidari a favor de l’Hospital de Campanya de Santa Anna

Aquest dissabte, 14 de desembre, a les 12 del migdia, l’Església de Santa Anna de Barcelona (Carrer Santa Anna, 29) s’omplirà de música en benefici de l’Hospital de Campanya que des de l’any 2017 es porta a terme en aquesta parròquia de la capital catalana sota el lideratge de la religiosa Victòria Molins.

Grans estrelles de la música participaran d’aquest concert solidari. Pujaran a l’escenari Meritxell i Judit Nedderman, Cesk Freixas, Els Catarres, In Crescendo i Marina Rossell i estarà presentat per la periodista Ariadna Oltra. Les entrades tenen un cost de deu euros

El projecte Hospital de Campanya va néixer com a refugi per a persones que dormien al carrer durant l’onada de fred que va viure Catalunya el mes de gener del 2017. El projecte ha evolucionat des d’aleshores, mantenint com a valors prioritaris l’acollida, l’escolta, la promoció i la integració.

Aquest projecte és una resposta concreta a la crida del papa Francesc de fer de l’Església d’avui “un hospital de campanya” i, des de les grans ciutats, acollir els més desafavorits. L’experiència, basada en l’escolta, queda recollida al llibre Projecte Hospital de Campanya que es va presentar el mes de juliol a la mateixa església de Santa Anna. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *