Comença la vuitena temporada de ‘Valors a l’alça’

Convertit ja amb un clàssic de la programació de La Xarxa de Comunicació Local, el programa ‘Valors a l’alça’, una producció de Valors i de Mataró Audiovisual, torna aquest dilluns, 2 de setembre, a les antenes de ràdio municipals.

L’equip del programa, presentat per Laura Cera i dirigit per Maria Coll i Joan Salicrú, s’incorpora amb la voluntat de compartir amb els oients un únic objectiu: parlar i reflexionar sobre l’actualitat des de l’òptica dels valors gràcies a la col·laboració de diversos experts.

Enguany també continuaran seccions habituals del programa com els ‘Dilemes ètics’ de la Soraya Hernández, les ‘Escenes quotidianes’ d’en Jordi Alcàsser, els relats amb valors de la companyia ‘Vivim del cuentu’, ‘Tendències’ amb Judith Vives i les ‘Històries amb valors’ de Maria Coll.

El programa ‘Valors a l’alça’ s’emet cada setmana a una trentena d’emissores municipals, però també està disponible a la carta.

Tornem aquest dilluns

En el primer programa, i tenint en compte que els nens estan a punt de tornar a l’escola, conversarem amb a Ismael Palacín, el director de la Fundació Bofill, sobre els reptes actuals de l’educació  avui.

Sabeu què és l’esclerodèrmia? A la secció ‘Gent amb valors’ coneixerem a l’Anna Rodrigo, la fundadora de l’associació “Aina Never Give Up”, una entitat pensada per mantenir el record de la seva filla que va patir aquesta malaltia minoritària i recaptar fons per investigar-la.

La Federació d’Ateneus de Catalunya està de festa perquè el proper 16 de setembre estrena el documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’, una bona oportunitat per debatre quins valors aporten aquestes organitzacions a la societat actual amb en Pep Morella, el seu president.

I, finalment, la Maria Coll, periodista i historiadora, ens parlarà de les dones del carrer Rosenstraße de Berlín, una mostra de moviment de protesta noviolent. – M.COLL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *