Comença la quarta temporada de ‘Valors a l’alça’ a La Xarxa

Queralt Flotats

‘Valors a l’alça’, el programa que produeix la revista Valors, des de Mataró Ràdio per La Xarxa, reprèn avui les emissions després d’una pausa estival. Aquest programa radiofònic, dirigit per Maria Coll i Joan Salicrú i presentat Queralt Flotats, arriba a la quarta temporada amb un únic objectiu, analitzar l’actualitat i el món que ens envolta des de l’òptica dels valors.

Cada setmana a ‘Valors a l’alça’ s’analitza un tema d’actualitat a través d’un expert en la matèria, es presenta una persona interessant per la seva actitud amb valors i es dóna a conèixer una proposta original que ens ajudi a reflexionar, canviar la nostra forma de vida o aprendre experiències noves. I, com ja és tradició en les darrers temporades, ens acomiadem amb un relat amb valors gràcies a col·laboració de la companyia Vivim del Cuentu.

En aquest primer programa de la temporada ens acompanyarà en Marc Garriga, expert en Open data i assessor de diverses institucions en gestor de dades, amb qui parlarem de la democratització del coneixement – tema també de la revista Valors de setembre-. A l’espai “Gent amb valors” coneixerem a l’Emília Illamola, Voluntària per la Llengua i coordinadora a Mataró de tertúlies per a nouvinguts. I, finalment, Francesc Vilà, membre de la Fundació Casssià Just, ens presentarà la jornada “La vida i els esdeveniments traumàtics”, que tindrà lloc el proper 17 de setembre al Caixa Fòrum de Barcelona.

vivim cuentu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *