Comença la novena temporada de ‘Valors a l’alça’ a La Xarxa

Aquest dilluns, 7 de setembre, l’equip de “Valors a l’alça” torna per novena temporada consecutiva als micròfons de La Xarxa, les emissores municipals de Catalunya, amb la voluntat de parlar de l’actualitat de casa nostra i del món des de l’òptica dels valors.

Un any més la periodista mataronina Laura Cera serà la conductora d’aquest espai, que està dirigit pels codirectors de la revista Valors, Maria Coll i Joan Salicrú, i que s’emet setmanalment a una trentena d’emissores municipals.

Part de la darrera temporada, a causa de l’estat d’emergència, es va haver de realitzar confinats. Per aquest motiu, aquesta edició adquireix un caire especial, ja que també representa, mentre la situació ho permeti, el retorn als estudis de Mataró Audiovisual, emissora on es produeix el programa.

“Valors a l’alça” és un espai de reflexió però de també de divulgació. Per això l’objectiu en un moment especialment incert és continuar parlant de l’actualitat del món des dels l’òptica dels valors a través de diversos formats (entrevistes, converses…), però al mateix temps donar veu a projectes i iniciatives (econòmiques, socials, culturals, lúdiques…) que apostin per millorar la nostra societat.

A més, aquesta temporada també ens acompanyaran col·laboradors ja habituals del programa com la Soraya Hernández, experta en dilemes ètics; l’Oriol Toro, membre de la companyia Vivim del Cuento; el psicòleg Jordi Alcàlsser, l’experta en tendències i periodista Judith Vives i la Maria Coll, qui ens recordarà moments i personatges històrics destacats pels seus valors.

La primera emissora en emetre el programa serà Mataró Audiovisual dilluns a les 22h, però també el podeu sentir a la carta. Si voleu contactar amb l’equip del programa ho podeu fer via twitter (@revistavalors), a través de facebook (www.facebook.com/revistavalors) o enviant un correu a redaccio@valors.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *