CaixaBanc planteja una retallada de plantilla de 8.291 empleats

Si ara ja ens queixem de les cues que hem de suportar quan anem al banc, aquesta retallada d’empleats no farà més que incrementar-les. Quan s’adonaran els bancs que són més importants les persones que no pas els diners?

No anem a fer-los perdre el temps, sinó a fer gestions conseqüents amb la seva pròpia activitat econòmica. I només demanem que ens tractin d’acord amb el que som, no al que tenim. Volen que la banca sigui digital, però això contrasta amb el fet que, amb la pandèmia que hem patit, l’acollida sigui un valor apreciat. 

Quan et sents acollit i ben tractat, totes les coses milloren. Si els bancs rebaixen una mica els guanys i dediquen una part a cuidar l’acollida, tots hi sortirem guanyant, sobretot, la gent gran. Quan la conjuntura és tan deficitària, almenys procurem que el tracte sigui el més humà i càlid possible.

Unes entitats que tenen un rol tan important no poden oblidar quelcom bàsic i elemental: l’ésser humà és la riquesa més preuada que hi ha; les altres coses ho són per afegitó.

Aquesta és una de les notícies que Jordi Cussó, economista i sacerdot, comenta aquest mes a la secció “Actualitat comentada” de revista Valors. Secció il·lustrada per Visual Omelette.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *