Barcelona acull un congrés dedicat al lideratge femení

lideratgefemeniDel 15 al 17 de juliol tindrà lloc a Barcelona el Women’s Leadership Congress, un congrés que busca contribuir a generar una nova manera de relacionar-se en una societat post-patriarcal.

La promotora d’aquest esdeveniment, la psicòloga Mireia Darder assegura que ha arribat el moment “de crear una nova manera de liderar en la qual la competitivitat se substitueixi per la cooperació; on la integració imperi sobre la segregació; i el creixement estigui amb harmonia amb la natura”.

I encara afegeix: “Les nostres relacions no poden basar-se en la lluita pel poder, som una comunitat i seria bo que els vincles passessin pel respecte mutu. No només es tracta de la revolució de la dona, sinó del canvi social sencer”.

I és que segons aquesta psicòloga, la dona ha aconseguit moltes coses en les darreres dècades, sobretot en l’àmbit personal, però encara cal “modificar la psicologia interna perquè encara funcionem amb patrons patriarcals”, tant les dones com els homes, degut “a molts segles de repressió i de patriarcat”.

Aquest congrés comptarà amb una amplia presència de convidades femenines, però destaquen especialment dues, Jóhanna Sigurdardóttir, la exprimera ministra d’Islàndia que va treure al seu país de la crisi – política que defensa que les dones són molt “més acurades” en temes financers i mostren “més responsabilitat, prudència i menys inclinació al risc”- ; i Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *