Arriba la 14 edició del “Posa’t la gorra”

posa't la gorraUn dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer és la pèrdua del cabell, per això la gorra s’ha convertit amb un símbol de solidaritat vers tots ells. Així, doncs, amb una doble finalitat, aconseguir recursos per a projectes destinats a infants malats de càncer i recordar que per sobretot són nens, el 5 de juny torna una nova edició de la festa del Posa’t la Gorra a PortAventura.

El preu de la gorra, que actua com a entrada al parc, és de 19 euros i es pot adquirir a la delegació d’AFANOC Tarragona, AFANOC Barcelona i a la delegació d’AFANOC Lleida. També als punts de venda autoritzats i de forma online a la web de www.posatlagorra.org. Aquest any, el disseny de la gorra, carregada d’ovelles, corre a càrrec de Roser Capdevila, autora de les Tres Bessones i padrina de la Casa dels Xuklis.

Durant tot el dia, de 10 a 1h, a Port Aventura, la festa s’animarà amb diverses actuacions, destaquen com a artistes convidats l’actor Manel Piñeiro, conegut pel seu paper d’Homo APM, i l’actriu Anna Bertran, col•labora habitualment al Polònia, i diversos tallers.

La festa Posa’t la Gorra és una iniciativa l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), entitat que va néixer l’any 1988 a partir de l’experiència vital que van viure un grup de pares i mares que es van trobar amb la situació de tenir un fill/a ingressat a l’hospital amb diagnòstic de càncer. Arran d’aquella vivència, van detectar tot un conjunt de mancances derivades d’aquesta malaltia i van decidir organitzar-se per cercar solucions. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *