Arrels demana crèdit als seus socis per fer front als retards en les subvencions

Arrels Fundació ha iniciat una campanya de sol·licitud de crèdits sense interessos als seus socis per fer front al retard en el pagament de les subvencions. A Valors a l’Alça parlem d’aquesta novedosa iniciativa i del treball que fan des de la institució amb Ferran Busquets, el seu director. “Demanem a persones que ens deixin a partir de 3.000 euros per poder tener liquidesa i no tenir tantes despeses financeres; vol dir que renuncien a guanyar diners en un banc per deixar-nos-els”, explica Busquets. De moment més d’una trentena de particulars ja s’han animat a participar en aquesta iniciativa.

Seguidament, a la secció Gent amb valors, i tenint en compte que acabem de celebrar la setmana del voluntari ambiental, coneixem Gregori Muñoz-Ramos, biòleg, voluntari de la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques de Mataró i coordinador de l’equip de voluntaris que controla el prat submarí de posidònia que hi ha davant de la costa del Maresme.

I, finalment, abans del relat de la gent de Vivim del Cuentu, conversem amb Ivan Pera, el director de la Fundació Carta de la pau dirigida a l’ONU, entitat que en aquest moment, conjuntament amb la Universitat de La Salle de Bogotà, està organitzant el II Congrés Edificar la Pau al segle XXI, un esdeveniment internacional. “El nostre lema és pacificar entorns, per tant, forma part de la nostra missió estar en un lloc com Colòmbia”, ha explicat Ivan Pera, pel qual “construir pau, prosperitat i democràcia és utòpic, però no utopista”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *