Apartaments turístics solidaris amb els infants

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur) porta de nou a terme aquest estiu la campanya Check in solidari amb els Casal dels Infants. En concret, en la sisena edició de la campanya Apartur vol recaptar fons pel projecte materno-infantil Vincles, que ofereix oportunitats a mares soles amb nens menors de 3 anys i que es troben en situació de vulnerabilitat.

Així, les empreses vinculades a Apartur donaran 1 euro per cada reserva feta en els seus establiments. Es calcula que participaran a la iniciativa un total de 2.260 apartaments turístics de la ciutat de Barcelona. La campanya es va iniciar l’1 de juliol iestarà vigent fins el proper 1 d’octubre.

En les cinc edicions anteriors, el projecte ha recaptat més de 66.000 euros, la qual cosa ha fet possible l’atenció de més de 2.500 mares i nadons. En aquesta edició, en la qual participen 55 empreses del sector i que formen part d’Apartur, la periodista Ruth Jiménez apadrinarà la campanya.

La campanya Check In Solidari s’emmarca dins el conjunt d’activitats que impulsa APARTUR a favor d’un model de turisme responsable i sostenible i que vol reinvertir els beneficis del turisme en els que més ho necessiten. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *