Antoni Puigverd: “En un món que és un ‘striptease’, la discreció és una manera de viure”

En aquest primer programa de Valors a l’alça de l’any 2015  conversem amb l’escriptor i poeta Antoni Puigverd, amb qui analitzem la societat actual arran de la publicació del seu nou llibre La finestra discreta, una obra que podem emmarcar en el gènere dels dietaris. “En un món que és un ‘striptease’, la discreció ja no és només una virtut sinó una manera de viure”, afirma l’autor gironí, pel qual “avui la vida s’ha convertit en una pura representació teatral, pràcticament no hi ha res d’autèntic”. Així mateix, Puigverd reclama recuperar “la visió més analítica de les coses i abandonar la visió instintiva, avui majoritària”.

A la secció Gent amb valors coneixem Eulàlia Tort, periodista que acaba d’inaugurar l’exposició Heroïnes de la vida: la vida de la dona a Guatemala. Meditacions des de l’Evangeli a l’Espai Von Balthasar de Barcelona. Aquesta periodista acaba de tornar a Barcelona després de viure més d’un any en aquest país centreamericà.

I, finalment, parlem amb Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya, qui ens parla de la campanya Som gent de profit, pensada per acabar amb el malbaratament d’aliments a casa nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *