Anne Ferrer: “Una bona acció és l’acte espiritual més gran que podem fer”

En aquest aquest programa de “Valors a l’alça” tenim el goig de poder entrevistar una persona excepcional en l’àmbit de la cooperació. Als 21 anys va començar a treballar a Anantapur, a l’Índia, al costat de Vicenç Ferrer, qui es convertiria en el seu marit. I avui, més de quaranta anys després, continua al costat dels intocables. Es tracta d’Anna Ferrer, presidenta de la Fundació Vicenç Ferrer.

Ella ens dóna la seva recepta de la cooperació: constància, compromís, apostar per accions concretes i treballar al costat del poble. I ens recorda algunes de les frases que més deia el seu marit com: “Una bona acció és l’acte espiritual més gran que podem fer” i en aquest sentit ens recorda que avui, en plena situació econòmica, “s’ha d’ajudar a tota persona que pateix, sigui d’on sigui”.

A més, a la secció “Gent amb valors” coneixem l’ Andrés Rosás, ell és president de la Fundació Get your dreams, una entitat que té com a missió convertir els somnis en realitat.

I, finalment, abans d’un nou relat dels amics de “Vivim del cuentu”, us proposem gaudir de la festa Major de Mataró, Les Santes, des d’una òptica diferent. Des de fa un any la fundació Maresme, entitat que treballa en la reinserció de persones amb discapacitat psíquica, aprofita la festa de la capital del Maresme per sensibilitzar la població sobre aquest tema.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *