Àngel Castiñeira: “Només hi haurà regeneració quan reconnectem el que diem, el que pensem i el que fem”

La Fundació Lluís Carulla, conjuntament amb l’Observatori de Valors, ha publicat enguany el primer Anuari dels Valors de Catalunya, un volum amb un suggerent subtítol: Temps de generació, temps de reconnexió. “Només hi haurà regeneració quan reconnectem el que diem, el que pensem i el que fem”, ha dit el professor d’ESADE, Àngel Castiñeira, encarregar de dirigir la investigació a Valors a l’Alça.

A la secció Gent amb valors coneixem Susanna Barranco, actriu, poeta, productora i directora de documentals. I sota aquest paraigües acaba de guanyar un premi Civisme atorgat pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat pel treball El silenci del Jonc, una història sobre la inclusió de les persones amb alguna discapacitat i els temors que això pot generar als pares.

I, al final del programa, parlarem amb l’escriptor i teòleg Lluís Busquets que acaba de publicar un llibre amb un títol contundent: Jesús, era un heretge (Ara Llibres). “Sort en tenim dels heretges que ens senyalen el camí”, afirma en el transcurs de la conversa, en relació a la desobediència civil, tema ben present a la societat catalana actualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *