Amazon fa una crida a reciclar dispositius vells

Amazon vol animar els seus usuaris a reciclar els dispositius electrònics vells o que ja no fan servir i per això ha llançat un nou portal, Second Chance, on ofereix informació sobre les sortides que li poden donar a aquests aparells. En concret, Amazon proposa opcions com ara intercanviar, reciclar dispositius, aconseguir ajuda d’experts per reparar-los, reciclar l’embalatge i, finalment, posar-lo a la venda en una botiga oberta d’articles restaurats.

Amazon, que va presentar el portal coincidint amb l’America Recycles Day, considera que es com una “finestreta única” on els usuaris poden aprendre formes per desfer-se o reciclar els gadgets que ja no utilitzen.

Així, Amazon ofereix una alternativa per intercanviar els dispositius amb altres persones, i si ho fem podem rebre, a canvi, una targeta de regal de la companyia a canvi. També han creat una botiga oberta on es poden aconseguir dispositius i aparells de segona ma i de caixa oberta que han estat reparats, amb garanties i certificat de restauració. A més, hi ha l’opció de buscar l’assessorament d’experts que ens ajudaran a reparar els aparells per tal d’allargar la seva vida útil. Per últim, Second Chance també ofereix informació sobre com reciclar els embalatges dels aparells electrònics. – J. Vives

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *