Alumnes d’una escola de Mataró faran voluntariat a l’Associació Espanyola contra el Càncer

Els alumnes de secundària de l’escola del Cor de Maria de Mataró faran de voluntaris de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) el curs vinent. El centre ha arribat a un acord amb l’entitat per fomentar el servei a la comunitat entre els estudiants de la capital maresmenca.

L’Alumnat del Cor de Maria rebrà sessions informatives i formació sobre el que significa ser voluntari, de manera que estiguin preparats per a fer pràctiques de suport i fent difusió de les diferents campanyes de prevenció i activitats esportives que dugui a terme l’associació.

Els nois i noies que participaran en aquesta iniciativa dedicaran un total de 10 hores en horari no lectiu i durant dues campanyes de les organitzades pel punt comarcal del Maresme de AECC-Catalunya, que ells mateixos podran escollir.

Aquesta iniciativa utilitza la metodologia d’aprenentatge-servei, basada en la combinació de tots dos processos en un sol projecte i constitueix el primer programa d’aquest tipus que impulsa AECC per promoure que l’alumnat experimenti i protagonitzi accions de compromís cívic. – Red

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *