Albert Sáez: “La demanda d’apoderament de la societat és un fenomen global”


Des de fa un temps la paraula apoderament domina el lèxic polític i social. La gent se sent farta i enganyada per part dels seus dirigents i per això demana ara més poder de decisió. Parlem d’aquest fenomen, que els darrers anys ha adquirit caràcter mundial, amb el  director adjunt de El Periódico de Catalunya i professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna-URL, Albert Sáez. “La demanda d’apoderament de la societat és un fenomen global”, assegura el periodista, pel qual “ara cal veure si aquestes demandes de reformes són sòlides o només momentànies”.

Catalunya ha registrat aquest 2014 un nou rècord de trasplantaments. Aquesta setmana a la secció Gent amb valors coneixem Imma Rovira, que a través de la Fundació Josep Carreras va ser donant de medul·la òssia l’any 2009. Ens explica la seva experiència i què va significar fer aquest gest tan solidari.

I, finalment, conversem amb Nacho Duque, membre de l’Associació de l’Economia del Bé Comú España, que ens parla de l’aplicació d’aquest nova proposta econòmica i de la I Trobada d’Empreses de l’Economia del Bé Comú que se celebrarà els propers dies 30 i 31 a Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *