Ajuts a projectes que mostrin la cultura com a motor de canvi social

Les arts plàstiques, la música, el teatre, la dansa o la literatura es poden fer servir com a eines de transformació social. Per aquest motiu, l’Obra Social La Caixa acaba de posar en marxa la convocatòria d’ajuts Art for Change destinats a projectes d’entitats culturals i d’artistes que afavoreixin l’ús de l’art i la cultura com a instruments que poden incidir en aspectes com el desenvolupament personal i la inclusió social.

La voluntat d’aquests ajuts és la de posar en evidencia el valor de la cultura com a motor de canvi i millora de la societat.

Els ajuts serviran per donar suport a equipaments i entitats culturals o artistes que tinguin com a objectiu desenvolupar projectes artístics que impliquin la participació activa de col·lectius socialment fràgils. La convocatòria també està oberta a projectes de creació comunitària adreçats a qualsevol col·Iectiu de persones que fomentin l’accés a la cultura a través de la participació i ajudin al desenvolupament de barris o grups socials.

Segons expliquen al web de l’Obra Social, Art for Change vol contribuir a l’apoderament de persones o col·lectius en situació de vulnerabilitat donant-los veu, igualtat de condicions i oportunitats i visibilitat social a través de la participació en un procés creatiu.

El termini de presentació del formulari de projecte començarà el dia 7 de maig de 2018 i acaba el 31 de maig de 2018. Les bases es poden consultar al web. – REDACCIÓ

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *