Així es pot col·laborar amb el recompte de persones que dormen al carrer

Arrels Fundació busca persones voluntàries que vulguin col·laborar en el recompte de persones que dormen al carrer que es portarà a terme durant la nit del 12 de juny. L’objectiu és comptar per quart any consecutiu amb informació útil per afrontar la problemàtica del sensellarisme i, per això, fan falta més de 700 voluntaris que puguin participar entre les 22h i les 5h de la matinada.

Durant aquest recompte, els voluntaris preguntaran a les persones que viuen al carrer qüestions com ara quan de temps que fa que viuen al ras, si pateixen o no violència i sobre el seu estat de salut, entre d’altres.

L’acció començarà a les 22h amb una formació per a totes les persones participants. A partir de mitjanit i fins a les 5h de la matinada se sortirà en petits grups a recórrer la zona que hagi estat assignada i enquestar les persones que s’hi trobin. L’enquesta està formada per una trentena de preguntes i recull informació sobre la situació de carrer. A més, des de l’any passat, s’ha inclòs un qüestionari d’observació que permetrà recollir més detalls sobre la persona a partir del seu cos, la seva roba i el seu comportament.

Per participar en aquest recompte només cal inscriure’s al web d’Arrels Fundació. Cal ser major de 18 anys, tenir disponibilitat la nit del 12 al 13 de juny (des de les 22h fins a les 5h de la matinada); parlar català, castellà, anglès, romanès, marroquí i/o polonès; i tenir capacitat física per fer el recorregut a peu (3-4 hores). – Red.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *