Acabem la novena temporada de “Valors a l’alça” amb Gregorio Luri

Aquesta setmana acabem la novena temporada de Valors a l’alça, una producció de Mataró Ràdio i de la revista Valors per La Xarxa de Comunicació Local, amb la companyia del filòsof Gregorio Luri que acaba de presentar el llibre La mermelada sentimental (Editorial Encuentro), un recull dels seus darrers articles publicats a The Objective. Amb ell volem fer balanç d’aquest darrers mesos, un altre curs tocat novament per la pandèmia.

En aquest darrer programa de la temporada, que el podeu sentir en directe a través de Mataró Audiovisual aquest dilluns a les 22 h i al llarg de la setmana a una trentena de ràdios municipals, també comptarem amb la companyia d’Erika Laguillo, membre de Biciclot, cooperativa que promou l’ús i el reciclatge de bicicletes; Núria Dòria, de la llibreria Dòria de Mataró, qui ens recomanarà lectures amb valors per aquest estiu; i el psicòleg Jordi Alcàsser, que ens parlarà de la importància de l’error.

Cap a la desena

Aquesta temporada s’ha pogut tornar a fer el programa de forma presencial als estudis de Mataró Audiovisual, però igual que la vuitena, ha estat marcada per la pandèmia, tant en la tria i orientació dels continguts com a nivell de realització.

Les normatives de seguretat no han impedit que durant aquestes quaranta-set setmanes hagin passat pels micròfons de Valors a l’alça més de 130 entrevistats entre filòsofs, politòlegs, educadors, escriptors, directors teatrals, responsables d’entitats i ONG… A més dels col·laboradors habituals: Judit Vives,  Jordi Alcàsser, Soraya Hernàndez , Oriol Toro, Maria Coll i Joan Salicrú, que també exerceixen de directors.

És cert que aquesta temporada s’han tocat molts temes relacionats amb la pandèmia des de l’òptica dels valors (el lideratge, la nova normalitat, la intimitat, la comunicació no verbal), però molts altres que sovint queden lluny dels mitjans informatius i que a Valors a l’alça han tingut presencialitat (la solitud, la llei de la memòria històrica, la bioètica, l’ètica hacker, el repoblament, la realitat colombiana, les dones a l’Orient Mitjà, el lideratge femení, els desapareguts).

Aquest espai, amb Laura Cera al capdavant, el podreu tornar a sentir en antena la setmana del 6 de setembre. I si aquest estiu voleu recuperar algun programa ho podeu fer a la web de Valors l’alça a la carta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *