Acabem la desena temporada de “Valors a l’alça” reflexionant sobre el turisme postpandèmic

Aquesta setmana acabem la desena temporada de Valors a l’alça, una producció de Mataró Ràdio i de la revista Valors per La Xarxa de Comunicació Local, reflexionant sobre el turisme sostenible després dels dos anys de pandèmia viscuts. Ho farem acompanyats de dos experts en la matèria, Jordi Ficapal i Jordi Arcos, moderats pel periodista i codirector del programa, Joan Salicrú. 

En el darrer programa de la temporada, que el podreu sentir en directe a través de Mataró Audiovisual aquest dilluns a les 22 h i al llarg de la setmana a una trentena de ràdios municipals, també comptarem amb la història amb valors d’Irene Iborra, fundadora de Mama Heladera. 

Iborra ha creat una botiga en què els gelats tenen gust de records, un bell exercici per reivindicar el valor de la memòria. Finalment, al final del programa, tancarem amb una de les novetats de la desena temporada, la secció Sèries Amb Valors. El periodista Esteve Vallmajor ens portarà tres sèries per veure aquestes vacances: estiuenques, estimulants i plenes de valors. 

Cap a l’onzena

Aquesta temporada s’ha pogut tornar a fer el programa de forma presencial als estudis de Mataró Audiovisual, però a diferència de la novena, la pandèmia ha ocupat un paper secundari, i altres temes com la guerra a Ucraïna o el paper de la tecnologia han jugat un rol protagonista.

La principal novetat aquest curs ha estat la incorporació d’una segona veu en la presentació del format. El periodista Esteve Vallmajor, redactor del programa, s’ha incorporat a les ones del Valors a l’alça per acompanyar a la periodista Laura Cera en la presentació. 

Al llarg d’aquesta desena temporada del Valors a l’alça han passat pel programa més de 130 entrevistats entre filòsofs, politòlegs, educadors, escriptors, directors teatrals, responsables d’entitats i ONG… A més dels col·laboradors habituals amb les seves seccions: Judit Vives, Soraya Hernàndez, Esteve Vallmajor, Oriol Toro, i Maria Coll i Joan Salicrú, que també exerceixen de directors.

Aquest espai, que pretén analitzar l’actualitat des de l’òptica dels valors, el podreu tornar a sentir en antena la setmana del 5 de setembre. I si aquest estiu voleu recuperar algun programa, ho podeu fer a través de la web de Valors l’alça a la carta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *