Barcelona acull Choreolab, una plataforma d’intercanvi de professionals de la dansa

cv2n97fviaaedma

Del 17 al 20 de novembre tindrà lloc a Barcelona el Choreolab Europe, una plataforma d’investigació artística en la qual coreògrafs i professionals de la dansa poden compartir i intercanviar coneixement amb l’objectiu de millorar i créixer personalment i artísticament.

El curs passat es van fer diferents laboratoris de cap de setmana en diverses ciutats europees, però degut al seu èxit i a la bona acollida que van tenir entre els estudiants de dansa, els ballarins professionals i els coreògrafs ara a la capital catalana s’amplia fins a quatre dies.

“Quan un s’enfronta a un projecte coreogràfic té dubtes i inquietuds, i t’agrada rebre feedback. Per això vam pensar que seria molt fructífer posar a prova les nostres creacions i rebre les impressions dels col·legues”, explica Jordi Ribot Thunnissen coordganitzador d’aquesta trobada.

La voluntat d’aquesta iniciativa no és promoure la dansa, però segur que hi ajudarà; ja que durant uns dies la capital catalana estarà plena de professionals d’aquesta disciplina disposats a difondre els seus valors. “Encara que la dansa es fa en solitari, sempre és col·laborativa i compartida”, explica Ribot.

Però no sols això. Segons el coordinadors de Choreolab, “en un món molt complex i en el que tendim a simplificar tots els aspectes, la dansa no deixa de ser un recordatori permanent que les coses no són senzilles”. En definitiva, “la dansa és un art efímer que ens recorda l’essència de les coses”, conclou. – SANDRA BALAGUÉ.

Escolta l’entrevista a Jordi Ribot:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *