La Festa Torneig Joan Petit-Nens amb càncer s’organitza aquest any a Mataró

12583La 16a edició de la Festa Torneig Joan Petit-Nens amb càncer s’organitzarà aquest any a Mataró i tindrà lloc el dissabte 4 de juny. La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer impulsa des de l’any 2001 i de forma anual a una població diferent de Catalunya aquest esdeveniment solidari i esportiu, que recull fons per a la investigació del càncer infantil.

La trobada consisteix en un torneig d’hoquei patins, dirigit a petits jugadors i jugadores de 3 a 6 anys. A més, s’organitzen altres activitats, no només durant la mateixa jornada sinó tot l’any, per implicar la ciutadania, el teixit associatiu, el sector empresarial i els agents socials del territori. L’objectiu és donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca científica dels hospitals catalans en busca de nous tractaments preventius, pal·liatius i curatius.

Els actes d’aquest esdevebiment començaran el proper divendres 29 de maig les 20.30 h, quan tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament el “traspàs de la cullera”, un acte simbòlic que escenifica el relleu de Lleida, l’última ciutat organitzadora de la Festa Torneig, per Mataró, que acollirà enguany la celebració.

La Festa Torneig de Mataró impulsada per la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer, s’organitza amb la col·laboració del Club Hoquei Mataró i l’Ajuntament. També comptarà amb la col·laboració com a padrins de l’actor Pep Plaza i el periodista Espartac Peran. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *