28 d’octubre: Presentació de l’Anuari dels Valors 2014 a Mataró

Portada 'Anuari dels Valors' 2014.
Portada ‘Anuari dels Valors’ 2014.

Mataró acollirà el proper 28 d’octubre la presentació de l’Anuari dels Valors 2014, que enguany porta com a subtítol “Crisi i canvis: cap a noves respostes”. Serà el mateix director d’aquest estudi i de l’Observatori dels Valors, Àngel Castiñeira, qui en conversa amb Ivan Pera, sociòleg i director de la Fundació Carta de la Pau, desgranarà les conclusions d’aquest anuari. Aquest acte, organitzat per la revista Valors i la Fundació Carulla, tindrà lloc a la Llibreria Dòria a 2/4 de 8 del vespre.

Aquest és el segon anuari que realitza l’Observatori de Valors, format per ESADE i la Fundació Carulla, i que es presenta a Mataró, A diferència del primer, però, en aquest ja s’apunten algunes respostes a les múltiples crisis obertes, especialment moral, territorial i postconstitucional-, i s’assegura que els valors hi hauran de tenir un paper important. Possibles sortides que, de ben segur, detallarà el mateix director

A més, a diferència del 2013, aquest nou Anuari, que repassa les portades dels mitjans de comunicació més importants del país, destaca com a temes clau del  2014: el procés sobiranista, que per primera vegada encapçala en rànquing; desbancant a un segon i tercer lloc la corrupció política i la crisi econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *